Komen

komen

Sebarang cadangan sila kemukakan kepada kami melalui borang dibawah. Terima Kasih.

Advertisements

13 Responses to “Komen”

 1. Mohd Rosly b Mohd saupi Says:

  Salam,saya mencadangkan pihak sekolah meminta bantuan Pihak Polis untuk membuat ujian air kencing sebulan sekali secara mengejut ke atas pelajar tanpa mengira jantina kerana mengikut sumber saya, ramai pelajar-pelajar di SMKSG telibat dengan penagihan dadah terutamanya dadah jenis pil kuda.

 2. nasihah Says:

  thanks kpd semua cikgu2 yang mengajar kelas 5S2/2009.Doakan kejayaan kami bersama.

 3. syarifuddin Says:

  SEKOLAH GUNUNG THE BEST!!!

 4. ex-student 6A5 2005-06 Says:

  arap result stpm akan dtg lebih mantop lagi~~~~~amin

 5. Saya mencadangkan, pengajaran Bahasa Inggeris mestilah diambil berat memandangkan bahasa Inggeris merupakan medium yang penting dalam memnentukan kecemerlangan pelajar-pelajar di IPT nanti. Seterusnya, menyenangkan lagi peluang untuk mendapat kerjaya yang baik bila bergraduan nanti.

  Terima kasih, kepada guru-guru yang mengajar tingkatan 1 Perdagangan (1984) sehingga 5 Sains (1988). Walaupun saya dipukul oleh cikgu-cikgu (penampar, rotan, geduk, berdiri atas kerusi atau di luar kelas dll) kerana kenakalan tetapi ianya merupakan “The Best Approach” membuat saya berjaya sampai di Menara Gading. Ilmu yang diajar tersebut berguna selama-lamanya.

  “Jasa cikgu-cikgu semua is highly appreciated” terima kasih sekali lagi.
  Especially Cikgu Kadir, Cikgu Mat, Cikgu Nik Len and so on…….

 6. nur adeeba Says:

  miss dax2 3p2 2009….
  wlaupun aqu jauh, aqu tetap syang skolah lama aqu….
  huhuu…. 🙂

 7. nur adeeba Says:

  aQu naX baLex kAt sKola lAMa aQu…
  riNdu tCheR marY N cKgu faRiDah..

 8. ex- student 200 Says:

  Terima kasih cikgu. Terima kasih cikgu. terima kasih cikgu. Saya berikan 5 bintang kepada cikgu saya terutamanya cikgu nawawi,cikgu etah, cikgu din, teacher teo dan semua guru-guru yang mengajar saya di SMK pada tahun 2000.Tanpamu guru,aku tidak akan berjaya. Kalian semua adalah yang terbaik daripada yang terbaik.

 9. ex-student 5sc1 batch 2007 Says:

  salam…saya ingin mencadang supaya mewujudkan satu gallary memuatkan gambar-gambar guru dan juga pelajar seperti dalam majalah kemuncak…dan kepada semua guru yang mengajar 5sc1 batch 2007 saya ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi menerima kami sebagai anak murid…jasamu dikenang!…semoga SMKSG terus maju jaya!…amin

 10. Mohd Adid Bin Ismail Says:

  Thank u..Thank u…Thank uuuu…Buat Semua Guru SMK Sri Gunung…Banyak kenangan ambo kt sini dari tahun 1988 hingga SPM 1992. Ambo dapat 16 Agregat maso SPM. Semoga Sekolah ambo ni terus cemerlang…….Loni ambo doh jadi Cikgu jugok. Lepas wat Ijazah,Nk ambik Master dan Phd pulok.Nanti ambo kelik kelate. Tabur khidmat Kt Gunung…Roger bro

 11. wek !! Says:

  hahaha !! nok suko weh

 12. mohd zawawi ismail Says:

  asalamualaikum… tahniah di ucapkan kerana berjaya mewujudkan laman ini, saya merupakan pelajar sek ini dari tahun 1992-2001 dari tingkatan 1 hingga 6 atas.. saya nak rakamkan jutaan terima kasih kepada guru dan kakitangan sekolah terutama UMI AZIZAH, EN ROSLI,EN SAHARAN,(jika ada lagi di situ) saya merupakan bekas ketua pengawas pada tahun 2001, dan groub tingkatan 6 pertama yang menyumbang kepada PNGK 100 lulus semasa STPM 2001, sehingga saya dan rakan-rakan terkenang sampai sekarang.

  saya ingin mencadangkan kepada pihak sek agar menyediakan satu ruangan “arkib” dengan memasukkan sejarah tentang kejayaan-kejayaan pelajar di peringkat PMR,SPM dan STPM tahun2 lepas dan akan datang. ini boleh menjadi pendorong kepada pelajar untuk lebih bersemangat untuk berjaya.

 13. zuriani rahim Says:

  RINDU AWAK2 5A1 2006 N GURU2 CIKGU AL ALAWIAH GURU KELAS KAMI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: